© 1998-2001 Raimo Miettinen
 
   
 
64 256 42 083
 

 

 

Infoa ~RAMIETT:sta  

~RAMIETT -sivut eivät ole paljoa muuta kuin esittelytsivut eli kotisivut. Haluan kertoa sivuilla hiukan itsestäni ja paljastaa ne sivut joilla vierailen. Nämä kaksi asiaa ovat todella yleiset "tylsillä kotisivuilla" ja niinpä olen lisännyt myös muutaman kirjoittaman arvostelun elokuvista, päättötyön ja pari esitelmää.

Ehkä juuri tuo esitelmä -sivu paljastaa, että harrastan kirjoittelua. Tykkään myös elokuvista, eikä internet -sivujen tekeminenkään tunnu tylsältä. Niinpä yhdistin "kolme kovaa" yhteen ja tein internettiin FilmGoer -nimisen elokuva-arvostelu -sivuston. Nyt olen pyörittänyt sivuja lähes kaksi vuotta ahkerasti. Aikaan olen saanut mm. yli 300 arvostelua elokuvista, tuhansia kävijöitä ja ylpeilyn aiheiset www-sivut. Enkä usko, että lopettaisin FilmGoerin ylläpidon aivan yht'äkkiä.

Jos olet kiinnostut enemmänkin internetistä ja ehkä myös omista sivuista, mutta halu opetella tekemään niitä aivan nollasta ei ole suuri, joten ota yhteyttä vaikkapa minuun. Pienellä vaivalla ja muutamalla työtunnilla pystyy internettiin kasaamaan ihan hyvät sivut, joilla esitellä omaa yritystään tai yhdistystään.

Lähes jokainen ala hyötyy omista huolella tehdyistä www-sivuista. Sivut tarjoavat uudenlaisen kanavan julkaista ajankohtaista tietoa yrityksesi toiminnasta. Yhdistykset voivat perustaa oman sivuston, jossa käsitellään yhdistyksen toimintaa ja jäsenet voivat käydä keskustelemassa keskustelufoorumeissa viimeisimmistä suunnitelmista tai päätöksistä.

Internetsivut ovat loppujen lopuksi yllättävän halpa media välittää tietoa laajalle. Kun sivuja pystyy lukemaan tuhansien kilometrien päässä ja aivan yhtä ajankohtaisesti, lyövät ne silloin mm. sanomalehden kautta tapahtuvan mainonnan.

Minä (18-vuotias opiskelija) haluan tarjota taitojani yrityksesi tai yhdistyksesi käyttöön. Lähetä sähköpostitse ideasi, ehdotuksesi, ja minä aloitan sivujenne rakentamisen. Suostun myös sivujen kokonaisvaltaiseen ylläpitoon, jolloin kaikki päivitykset, palautteenvastaanotto ja sisällön julkaiseminen tapahtuu minun kautta. Näin te saatte mahdollisuuden keskittyä juuri sisällön tuottamiseen eli asiakkaiden/kävijöiden palvelemiseen.

i

Raimo Miettinen

ramiett@uusikaupunki.f